Lange, onverwachte stilstandtijden behoren tot het verleden. Drie onafhankelijke koelmodules garanderen een ononderbroken rit. Als één module defect raakt, houden de andere twee de ingestelde temperatuur in stand. Door dit CELSINEO-principe verstoort niets nog uw planning: u bent niet meer afhankelijk van voormalige constructeurs en koeltechnici. En dat betekent dat u met uw oplegger meer winst maakt. En dat uw ladingen altijd onderweg zijn!

Als er een reparatie nodig is, kan de module dankzij het eenvoudige ontwerp van de koeleenheid gemakkelijk met een plug-and-playaanpak vervangen worden.

De aangepaste koelcapaciteit van de koelmodules garandeert een ononderbroken stabiele temperatuurcurve met een gelijktijdige koeling en ontdooiing, volledig automatisch bij een normale werking van de koelinstallatie. De gevreesde temperatuurpieken worden tot een minimum beperkt - de goederen in de laadruimte worden altijd op de ideale temperatuur bewaard.

Het paneel op de buitenzijde van de koeleenheid is eenvoudig te gebruiken dankzij het intuïtieve aanraakscherm in kleur. Standaard kan de informatie in 20 talen weergegeven worden zodat het systeem zich optimaal aan anderstalige bestuurders kan aanpassen. Even eenvoudig als een smartphone!

Dankzij het ‘One-Stop-Shopprincipe’ kunnen de oplegger en de koeleenheid in dezelfde vestiging onderhouden en gerepareerd worden. En met meer dan 300 gecertificeerde servicepartners langs de belangrijkste Europese wegen is service nooit zo eenvoudig geweest.

www.celsineo.com

www.liebherr.com

www.krone-trailer.com