Steeds meer organisaties in de transportsector kiezen voor het gemak van TransFollow: het onafhankelijke eCMR-platform dat de digitale systemen van de verlader, vervoerder(s), expediteurs en ontvangers van goederen met elkaar verbindt. De drijfveren om voor TransFollow te kiezen lopen uiteen. Van CO2-reductie en datastromen inzichtelijk krijgen tot kosten besparen of optimalisatie van het huidige logistieke proces.

Veranderende werkprocessen

Ongeacht uw drijfveer is het belangrijk om te realiseren dat met uw keuze voor de eCMR werkprocessen veranderen. Voor alle ketenpartners betekent dit een heel nieuwe manier van werken. Natuurlijk wilt u dat al deze partijen continu worden meegenomen in het (implementatie)proces, zodat de uitrol soepel verloopt en uiteindelijk alle partners prettig kunnen werken met de eCMR.

Ketenregie: maximale ondersteuning

Bij Beurtvaartadres ondersteunen we u daarom vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan het moment dat u TransFollow in gebruik neemt. We noemen dit ketenregie. We zorgen ervoor dat IT en processen perfect op elkaar aansluiten én dat de communicatie tussen uw partners in de logistieke keten zo optimaal mogelijk verloopt.  

Hoe werkt het in de praktijk?

De stap naar de eCMR is een maatwerktraject, toegespitst op de vraagstukken en uitdagingen van uw organisatie. Daarom kunt u bij Beurtvaartadres altijd rekenen op uw ketenregisseur. Deze specialist staat u met woord en daad bij in de digitale transitie. 

De ketenregisseur begeleidt het proces zodat u hier zelf geen omkijken naar hebt. Tegelijk houdt hij u op de hoogte van de vorderingen. Naast een ketenregisseur wijst Beurtvaartadres een supportcollega toe aan elk project, die trainingen verzorgt voor medewerkers en eventueel aangesloten klanten en serviceverzoeken oppakt tijdens én na implementatie. 

1,5 meter-proof met TransFollow

Kiest u voor TransFollow? Dan ondervangt u tot slot nog een van de belangrijkste uitdagingen van dit moment. Namelijk: voldoen aan de coronamaatregel om 1,5 meter afstand te houden. De eCMR kan immers getekend worden zonder fysiek contact of uitwisseling van apparaten. Hierdoor verloopt het laad- en losproces zo veilig mogelijk.

Ketenregie online

Ook het implementatieproces kan op afstand soepel doorgang vinden. Ons ketenregieteam heeft een werkwijze ontwikkeld die inspeelt op het nieuwe online werken. Hierdoor is het mogelijk om de communicatie, activiteiten, administratie, documentatie en planning voor alle projectleden online inzichtelijk te maken en van daaruit doorlopend en georganiseerd aan uw implementatieproject te werken. Oók in de 1,5 meter-samenleving.

Meer informatie
ecmr ketenregie

Bent u benieuwd wat TransFollow voor uw organisatie kan betekenen? Of wilt u meer weten over onze (online)werkwijze? Neem contact met ons op via 088 5522101 of [email protected]. We praten u graag bij over de mogelijkheden. Of lees meer informatie op onze website.