Het bedrijf biedt meer inzicht in het hele transportproces voor het logistieke bedrijf en zijn klant. Cruciale handelingen zijn geautomatiseerd om tijd te besparen en klanten werken in een moderne omgeving die helemaal afgestemd is op de betreffende organisatie.

Werkwijze NextUp

‘One size fits all' is een utopie. Het ene transportbedrijf is anders dan het andere. En daarom doe NextUp het anders:

  1. Luisteren: Behoeftes en uitdagingen veranderen en NextUp denkt daarin mee. Het staat in nauw contact met zijn opdrachtgevers en luistert goed naar de ontwikkelingen die de markt en de organisatie van het logistieke bedrijf doormaakt. En zelf kijken NextUp proactief hoe het een bedrijf nog beter kan faciliteren, zodat dat zijn dienstverlening nog beter kan maken.
  2. Bedenken: Bij NextUp staat de creativiteit nooit stil. Uitdagingen vliegen de medewerkers aan met standaardcomponenten of op maat. Alles om hun werk nóg beter op het proces van de klant af te stemmen. Grotere projecten worden in een business blueprint of functioneel design gegoten. Kleine verbeteringen staan omschreven in tickets. Zo is een klant altijd op de hoogte van wat NextUp bedenkt.
  3. Ontwikkelen: Met behulp van moderne webbased software ontwikkelt NextUp razendsnel door in sprints. De klant kan dagelijks meekijken met ontwikkelingen en met het ontwikkelingsbedrijf communiceren over de voortgang. Modern, transparant en altijd volgens de laatste trends. Zo ontwikkelt, implementeert en monitort de softwareontwikkelaar efficiënt.
  4. Samen groeien: Transport is constant in ontwikkeling en worden alsmaar complexer. Marges komen onder druk te staan en er is meer behoefte aan samenwerking, voorspelbare processen en transparantie. De software van NextUp maakt het verschil, want door slimme oplossingen te bedenken en te implementeren groeit de softwareontwikkelaar samen met zijn klant.

Vragen?

nextup tmsNextUp is gevestigd in Oisterwijk, Noord-Brabant. Ondernemers zijn van harte welkom voor een kop koffie en om kennis te maken met het team en de software die het bedrijf ontwikkelt.