JH Education“Vanaf 1 januari gaan er zaken veranderen rondom de Europese btw-wetgeving. Voor ondernemers is daarom nu hét moment om hier meer over te leren”, vertelt John Heezen van JH Education, gespecialiseerd in het geven van cursussen rondom de thema’s btw, fiscaal, douane en de brexit. “Onze cursussen zijn praktijkgericht en geschikt voor administratieve en financiële professionals die te maken hebben met internationale handel. De docenten van de studiedagen hebben allen hun sporen verdiend binnen de advieswereld, de belastingdienst en de transport en logistiek. De thema’s die aan bod komen worden met veel cases uit de praktijk toegelicht. Deelnemers gaan naar huis met een schat aan actuele informatie die ze de volgende dag direct kunnen toepassen.”

Meld u nu aan voor deze cursussen:

Het btw-nultarief in het internationale handelsverkeer
Woensdag 6 november van 13.30 tot 20.45 uur (inclusief diner) in Rotterdam.
Er is extra aandacht voor de vier btw-quick fixes voor de internationale handel die vanaf 2020 gelden. Ook krijgt u meer kennis over de btw-gevolgen voor u als ondernemer rondom de brexit.

Fiscaal vertegenwoordiger btw en het btw-entrepot 
Donderdag 28 november van 13.30 tot 20.45 uur (inclusief diner) in Rotterdam.
Aan bod komen actuele en voor de praktijk belangrijke elementen van de beperkt en algemeen fiscaal vertegenwoordiger en het btw-entrepot.

Aanmelden en meer informatie: jheducation.nl