“Duidelijk laten zien wat we te bieden hebben”

Black employee and project manager analysing mechanical metalic parts, 3D cad program with gears shape, software with new prototypes. Industrial engineer and afro colleague working in creative office

Op de derde verdieping van een modern kantoorpand midden in Eindhoven huist sinds een klein halfjaar TANS, softwarebedrijf gespecialiseerd in automatisering voor transport en Logistiek. “In ons oude pand zaten we als team verdeeld over twee verdiepingen. Voor kortere lijntjes wilden we met z’n allen op een verdieping zitten. Bovendien is dit pand moderner, is er een gezamenlijk kantine én we beschikken over een mooie aparte ruimte voor het houden van presentaties en kennissessies.”

“We willen meer dan we tot nu doen onze kennis delen met klanten en relaties. Zij moeten weten waarmee we bezig zijn, wat de laatste trends en ontwikkelingen zijn en waar voor hen de kansen en mogelijkheden liggen op automatiseringsgebied. Proactief bezig zijn dus”, zegt Gert-Jan van Doormalen. Sinds ruim anderhalf jaar is hij managing director van TANS.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Annelies van Stijn