45 voertuigen

TransMission-collega Veldhoen door Sluyter Logistics overgenomen

Foto: Sluyter Logistics

Per 4 oktober neemt Sluyter Logistics Zwier Veldhoen in Deventer over van de Van Opijnen Groep. Deze overname versterkt de positie van Sluyter Logistics op de Nederlandse markt voor fijnmazige distributie en biedt een solide basis voor verdere groei en professionalisering. Alle medewerkers van Zwier Veldhoen
gaan mee naar de nieuwe organisatie.

De overname is een volgende stap in de ontwikkeling en versterking van het landelijk dekkende distributienetwerk van Sluyter Logistics. Zwier Veldhoen, een collega vervoerder binnen het TransMission netwerk op de strategische locatie Deventer, biedt Sluyter Logistics de mogelijkheid om zijn netwerk verder uit te breiden, efficiënter te opereren en klanten beter van dienst te zijn. Met Zwier Veldhoen wordt de Sluyter Logistics vloot uitgebreid met 45 voertuigen.
“Deze overname markeert een belangrijke stap in de groeiambities van Sluyter Logistics en versterkt onze positie in de Nederlandse distributiemarkt”, aldus Fred Westdijk, algemeen directeur van Sluyter Logistics. “Met de toevoeging van Zwier Veldhoen kunnen we sneller inspelen op de behoeften van onze klanten en de groei die de sector doormaakt optimaal benutten. De overname biedt ook kansen voor de medewerkers van Zwier Veldhoen. Wij geloven dat ons team de sleutel is tot ons succes.”

2500 zonnepanelen

Sluyter Logistics is een logistieke dienstverlener met zes vestigingen verspreid over het land en een vloot van 300 trekkende eenheden. Het bedrijf biedt een breed scala aan logistieke oplossingen, waaronder (fijnmazige) distributie, warehousing en dedicated vervoer. Onlangs is een Breeam Excellent warehouse gerealiseerd in Assen, voorzien van 2500 zonnepanelen om elektrische voertuigen op te kunnen laden, en wordt in december begonnen met een soortgelijke nieuwbouwlocatie in Berkel en Rodenrijs. Begin volgend jaar zal de bouw van een nieuwe locatie in Tilburg beginnen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Anita Hestens