Door deze zet, in samenwerking met Park-your-truck, wordt het groeiende netwerk van het bedrijf verder uitgebreid. Duitsland overtreft nu Spanje als het land met de meeste reserveerbare locaties op het platform.

Hoge standaarden Autohof

Elk depot is voorzien van omheining en achttien locaties hebben camerabewaking als aanvullende veiligheidsmaatregel. Alle locaties hebben minimaal een toilet; bovendien beschikken acht locaties over douches. Op één na zijn alle depots 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend. De aangesloten en reserveerbare Autohöfe zijn publiekelijk toegankelijk en niet beveiligd, de parkeerplekken en faciliteiten zijn overeenkomstig de hoge standaarden van Autohof.

‘Uitstekend nieuws voor truckchauffeurs en planners'

“De toevoeging van deze nieuwe locaties is uitstekend nieuws voor truckchauffeurs en planners werkzaam in Duitsland alsmede voor internationale chauffeurs die er doorheen rijden”, vindt Niels de Zwaan, directeur Truck Parking Europe. "We proberen ons netwerk continu uit te breiden om een veiligere en prettigere werkomgeving te bieden voor chauffeurs. Dankzij onze samenwerking met Park-your-truck kunnen we nog meer veilige locaties aanbieden,”

Alle reserveerbare locaties van Truck Parking Europe zijn te vinden met de iOS- of Android-app of door naar app.truckparkingeurope.com te gaan.