De overname volgt op een jarenlange samenwerking tussen Tschudi – een Noors scheepvaart- en logistiekbedrijf – en Den Hartogh in Finland. 

Tschudi

“We werken al meer dan een decennium nauw samen met Den Hartogh Logistics en we zijn ervan overtuigd dat de overname van onze nattebulkactiviteiten in Finland zal helpen bij de ontwikkeling en uitbreiding van hun bedrijf”, zegt Eskil Ødegaard, managing director bij Tschudi Logistics Holding. "De deal zorgt ervoor dat Tschudi Logistics zich kan concentreren op het uitbreiden en ontwikkelen van de project- en expeditiesegmenten verder in Europa en wereldwijd."

Den Hartogh verdicht netwerk

Joep Aerts, business unit director bij Den Hartogh Liquid Logistics, voegt hieraan toe: “We kijken terug op een succesvolle samenwerking met Tschudi als betrouwbare en professionele netwerkpartner. Het Finse team beschikt over krachtige expertise en kennis van de lokale markt met een sterke klantgerichtheid en een hoog serviceniveau. Door onze krachten en ervaring te bundelen kunnen we ons netwerk verder verdichten. We heten het Finse team welkom bij de familie Den Hartogh en kijken ernaar uit om samen ons netwerk te exploiteren en uit te breiden."