“Wij zijn bijzonder trots dat wij vanaf januari 2021 verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse afhandeling van Gardena-orders”, zegt Snel-directeur Peter de Vries. "Als start van de samenwerking hebben wij samen met Gardena deze trailer vormgegeven.” De Vries is ervan overtuigd dat de reclametrailer een mooie bijdrage levert aan de naamsbekendheid en merkbeleving van Gardena, zowel bij de consument als bij de retail. 

Gardena kiest voor Snel Logistics

Bart van Hardeveld, countrymanager Nederland bij Gardena: “We hebben gekozen voor Snel als logistiek partner vanwege hun kennis van warehousing en hun geweldige expertise in fijnmazige en stedelijke distributie naar de retail, in het bijzonder tuincentra, bouwmarkten en doe-het-zelfketens in de Benelux. Wij zijn natuurlijk buitengewoon verguld met de fraaie, nieuwe truck.” 

De Bosrand in Alphen aan den Rijn is een van de eerste tuincentra die een bestelling met de nieuwe vrachtwagen geleverd krijgt.

Opslag en distributie

Snel Shared Logistics heeft in Woerden de beschikking over 75.000 m2 opslag en 60.000 m2 parkeerruimte. Het 132 jaar oude bedrijf beschikt over 285 vrachtwagens en is onderdeel van Vos Logistics met een vloot van 1.400 vrachtwagens. Gardena houdt en beheert sinds januari 2021 zijn complete voorraad voor de Benelux in Woerden. Snel zorgt voor de volledige afhandeling van de orders. In het voorjaar en de zomer komen Snel-vrachtwagens dagelijks bij alle tuincentra, bouwmarkten en andere retailers in de Benelux.

vrachtwagen bij tuincentrum gardena
Tuincentrum De Bosrand in Alphen aan den Rijn kreeg als eerste een bestelling met de nieuwe vrachtwagen geleverd. (Foto’s: Gardena)