Gorillas is naar eigen zeggen bezig met een opmars in heel Europa en is sinds kort ook in Amerika (New York) actief. De toenemende populariteit van de Duitse start-up leidt tot een stijgend aantal bestellingen. Om te blijven voldoen aan die vraag, gaat Gorillas een samenwerking aan met Dockr. Dit bedrijf biedt flexibele contracten voor elektrische cargofietsen voor een vast bedrag per maand. 

Gorillas gaat duurzamer leveren

Met Dockr slaat de van oorsprong Duitse bezorgdienst een nieuwe weg in als het gaat om duurzame leveringen. Waar er doorgaans gebruik wordt gemaakt van reguliere elektrische fietsen, waar bezorgers maximaal een of twee bestellingen per rit konden dragen, kan Gorillas nu ook meerdere bestellingen meenemen in de speciaal bestickerde bakfietsen van Dockr. 

Toekomstbestendige samenwerking

En nu steeds meer steden hun regelgeving aan het veranderen zijn als het gaat om uitstootvrij leveren, gaan Dockr en Gorillas een toekomstbestendige samenwerking aan. Zo kan de bezorgdienst in de Benelux en Duitsland zijn on-demandservice blijven leveren.

Lees ook: 'Grote groei koeriers en pakketdiensten kan leiden tot misstanden'