Keurmerk Transport en LogistiekHet keurmerk laat zien dat Gesink structureel werkt aan het verbeteren van de eigen bedrijfsvoering. Daartoe maakt het transportbedrijf gebruik van het managementmodel van het Instituut Nederlandse Kwaliteit, dat ondernemers ondersteunt bij het realiseren van ambities op het vlak van onder meer milieu, veiligheid en goed ondernemerschap. 

Keurmerk met specialisatie bouwmaterialenvervoer

De specialisatie bouwmaterialenvervoer toont aan dat Gesink tevens voldoet aan de specifieke eisen die van belang zijn voor klanten van bouwmaterialenvervoerders, zoals de leverbetrouwbaarheid.

Keurmerk als onderscheidend instrument

Gesink ziet in het keurmerk een instrument om het onderscheidend vermogen uit te stralen richting chauffeurs, markt en omgeving. Het transportbedrijf bestaat 160 jaar, telt 135 medewerkers en beschikt over een vloot van circa honderd vrachtauto’s die zich hoofdzakelijk binnen Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België bewegen. 

Gesink specialiseert zich in onder meer groupagevervoer (bundeling van zendingen voor verschillende klanten), bouwlogistiek en transport van gevaarlijke stoffen. Daarnaast beschikt Gesink over een Europese expeditieafdeling en een magazijn.

Het laatste nieuws omtrent trucks, materiaal en alles in de transport branche lees je bij Transport & Logistiek.