stapelbak platje Kruizinga.nlDeze bak is voorzien van vier opstaande hoeken met hijsogen en beschikt over vier stevige poten. De bak is hierdoor met een heftruck, een (elektrische) palletwagen, en ook door middel van een kraan, op te pakken, te verplaatsen en te stapelen.

Vraag naar gecertificeerde hijsbare bakken

“Wij merkten dat er veel vraag was naar gecertificeerde hijsbare bakken. We kwamen erachter dat er op het gebied van hijsmateriaal qua certifering nog veel onduidelijk was”, aldus Boris Vildósola Bustos, managing director bij Kruizinga.nl. “Samen met de firma’s Mennens en Aboma hebben we onderzocht of het mogelijk was onze bak type 10-2 te certificeren."

De basis wordt gevormd door een stapelbak maximale laadvermogen van 2.000 kilo. De maximale hijslast bedraagt eveneens 2.000 kilo en de maximale stapellast is 10.000 kilo. Deze stapelbak, van het type 10-2 kwam volgens Vildósola Bustos probleemloos door de test voor CE-certificering. De bak is in verschillende afmetingen en in twee soorten afwerkingen – gelakt of verzinkt – leverbaar. Naast de grijs/verzinkte basisuitvoering kan de bak in vrijwel elke gewenste bedrijfskleur worden uitgevoerd.

Over Kruizinga.nl

Kruizinga.nl, leverancier in opslag- en transportmiddelen, streeft ernaar om het logistieke proces van klanten, die te vinden zijn door heel Europa, continu te blijven verbeteren. Dankzij de grote voorraad is vrijwel alles direct leverbaar, stelt het bedrijf. Voor vele middelen bestaat de mogelijkheid om deze op maat te laten produceren, wat bijdraagt aan de efficiëntie in het logistieke proces. Naast het verkopen van nieuwe producten streeft Kruizinga.nl naar meer duurzaamheid door gebruikte opslag- en transportmiddelen in te kopen of in te ruilen, om deze vervolgens na een grondige inspectie weer te verhuren en/of te verkopen.