LogisticManager is speciaal ontwikkeld voor transporteurs en expediteurs in het midden- en klein segment. Voor wie goederen vervoert over de weg, binnen de Nederlandse grenzen opereert én op zoek is naar één oplossing voor de bedrijfsprocessen, is LogisticManager hét pakket. 

Optimaliseren van bedrijfsprocessen

De vier onderdelen van het LogisticManager-softwareprogramma zijn zowel los in te zetten als samen. Echter, ze vormen samen één sterk pakket. Door bedrijfsprocessen te optimaliseren op kantoor blijft meer tijd over voor de corebusiness. 

Welke softwarepakketten biedt LogisticManager?

De softwarepakketten die LogisticManager biedt, zijn:

TMS
Veel tijd kwijt aan administratieve processen op kantoor? Dat kan natuurlijk anders. Het TMS van LogisticManager biedt de oplossing! Alles voor de optimalisatie van de bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om het inboeken van zendingen, traceren van zendingen, uren- en kilometerregistratie of factureren, met het TMS van LogisticManager is alles compleet. 

WMS
Regel inslag, opslag en uitslag op de meest optimale manier met het warehousemanagementsysteem (WMS) van LogisticManager. Goederenbeheer kan een ingewikkelde kwestie worden bij meerdere klanten in één magazijn, verschillende inslag- en uitslagmomenten en variërende uitwisselmomenten. Het WMS van LogisticManager biedt uitkomst. 

Mobile
Alle handelingen die chauffeurs handmatig moeten doen wanneer ze onderweg zijn en die betrekking hebben tot de zendingen, zijn nu verleden tijd. Een manager of planner kan realtime statussen checken doordat chauffeurs ter plekke met LogisticManager Mobile alles bijhouden.

Statusweb
LogisticManager Statusweb is een intuïtief onlineportal waarin automatisch realtime de statussen van zendingen worden bijgehouden. Ditzelfde inzicht kan een ondernemer zijn klanten ook bieden, door ze toegang te geven tot hun eigen omgeving binnen Statusweb. Tevens kunnen er ook zendingen op de portal worden aangemaakt.

Klik hier voor meer informatie.