Door de groeiende pakketmarkt neemt het aantal bezorgstromen in binnensteden toe. Met hun samenwerking willen Bringly en Paazl lokale, efficiënte én duurzame pakketbezorging op dezelfde dag toegankelijk maken in binnensteden. Klanten kunnen hun lokale verzendproces via Bringly automatiseren en duurzame bezorgstromen combineren.

Duurzaam bezorgen

Alle pakketten worden lokaal en volledig CO2-neutraal opgehaald door een fietskoerier of elektrisch voertuig. Lokale pakketjes worden standaard binnen een uur, dezelfde middag of avond bezorgd bij de ontvanger. Buiten deze steden worden pakketjes toegevoegd aan de routes van koeriers die toch al rijden en vervolgens de volgende dag bezorgd door heel Nederland.

Duurzame stadslogistiek

“Wij focussen op een unieke klantervaring én efficiënte stadslogistiek zonder CO2-uitstoot. Deze samenwerking met Paazl sluit aan op ons doel om efficiënte en duurzame stadslogistiek voor iedereen beschikbaar te maken. Door de krachten te bundelen kunnen retailers met één partij, Bringly, koppelen om lokaal altijd de meest efficiënte bezorgopties tegen de scherpste tarieven te bieden”, aldus Bringly-ceo Rajiv Laigsingh.

Jan-Willem Roest, ceo bij Paazl voegt hieraan toe: “Onze klanten geven duidelijk aan dat ze duurzamer willen bezorgen en wij willen hier graag aan bijdragen. We zijn erg blij dat we met Bringly weer een duurzame bezorgoptie op ons platform toe kunnen voegen. Bringly is een mooie aanvulling op onze bestaande duurzame bezorgopties.”

Over Bringly en Paazl

Bringly is een duurzaam verzendnetwerk met slimme logistieke software voor retailers en lokale vervoerders. Paazl is een shipping serviceprovider (SSP) voor merken en retailers in e-commerce. Klanten zijn onder andere G-Star Raw, Rituals, VanMoof, Tag Heuer, Leen Bakker en Under Armour.