Louwman Group werkt aan een verbreding en verduurzaming van haar portefeuille. Het bedrijf ziet StreetScooter als de perfecte aanvulling op het reeds bestaande assortiment waarmee aan de groeiende zakelijke marktvraag naar 100% elektrische bestelwagens kan worden voldaan.

Emissievrije, stedelijke mobiliteit

De elektrische bedrijfswagens van StreetScooter zijn afgestemd op het gebruik in stedelijke gebieden. Plekken waar de luchtkwaliteit onder druk staat en waar milieuzones steeds gebruikelijker worden. Daarnaast zijn de zero-emission Streetscooters breed inzetbaar en bieden zij een zeer gunstige Total Cost of Ownership.

Streetscooter eerst in Amsterdam en Veghel

Eric Louwman, President Louwman Group: ”De elektrische bedrijfswagens van StreetScooter zullen om te beginnen worden verkocht vanuit showrooms in Amsterdam en Veghel. Voor service kunnen gebruikers terecht bij meerdere locaties in Nederland. De groep streeft naar een landelijk dekkend netwerk met een shop-in-shop-formule binnen de Louwman Group, waarbij de focus ligt op de zakelijke markt.

Achim Kampker, CEO StreetScooter: “In Duitsland hebben we met succes meer dan 6.000 voertuigen op de weg gezet en kunnen we een breed scala aan industrieën bedienen met onze op maat gemaakte voertuigen. We willen nu graag bijdragen aan het doel van de Nederlandse regering om de CO2-uitstoot tegen 2030 met 49% te verminderen. Daarnaast willen we Nederlandse bedrijven ondersteunen die van plan zijn milieuvriendelijke voertuigen in hun commerciële wagenparken op te nemen. Louwman Group is een sterke partner die ons helpt om elektrische mobiliteit verder te brengen in Nederland.”
Louwman start verkoop StreetScooter