LV Groep is met 33 vestigingen actief op de internationale markt van logistiek en transport. Dit jaar viert LV Groep haar honderdjarig bestaan. Het bedrijf werd in 1921 opgericht onder de naam J. Lensveld & Zonen. Lensveld Transport maakt nog altijd onderdeel uit van de LV Groep. De onderneming geldt naar eigen zeggen internationaal als een autoriteit op het gebied van logistiek rondom grootschalige on- en offshoreenergieprojecten, zoals de bouw van olieplatforms en windmolenparken. 

LV Groep: Arjan Bos is verbinder

Het bedrijf heeft de ambitie om zijn omzetniveau de komende jaren naar een nog hoger niveau te tillen, onder meer via brede logistieke dienstverlening en door actief in te spelen op nieuwe kansen op het gebied van ketenintegratie. “Wij willen aan het begin van onze tweede eeuw verder groeien”, zegt Mark van Herk, algemeen directeur LV Groep. "De komst van Arjan Bos onderstreept deze ambitie. Met zijn specifieke kennis, ervaring en strategisch inzicht zien we in Arjan iemand die kan bijdragen aan de verwezenlijking van onze groeiambities, onder andere via verdere versterking van onze organisatiestructuur en de uitbreiding van onze salesactiviteiten. Daarnaast geldt Arjan als een verbinder. Juist in ons bedrijf, met vestigingen wereldwijd en veel verschillende culturen, is hij van grote toegevoegde waarde.”

algemeen directeur lv groep
Mark van Herk: "De komst van Arjan onderstreept onze ambitie om verder te groeien."

Dynamiek logistiek- en transportsector

Bos verlaat na 27 jaar verzekeraar TVM. Hij kondigde zijn vertrek al in december 2020 aan. "De dynamiek van de logistiek- en transportsector heeft me altijd enorm aangesproken. Ik ben verheugd dat ik bij LV Groep als directievoorzitter aan de slag kan gaan. Ik ben reeds vertrouwd met het bedrijf en een aantal mensen binnen het bedrijf vanwege de nauwe banden tussen TVM en LV Groep. Lensveld Transport was onder andere betrokken bij de oprichting van TVM. Tot 31 augustus ben ik nog in dienst van TVM verzekeringen. Ik laat mede dankzij de grote inzet en betrokkenheid van vele medewerkers een uitermate solvabel en toekomstbestendig TVM achter, daar ben ik trots op.”