“Voor ons familiebedrijf is het van enorm belang dat we praktijkervaren mensen op cruciale posities hebben”, zegt Ewout van Wijk, ceo van de E. van Wijk Group. “‘Skilled and passionate employees’ is een van onze vijf strategische pilaren; ruimte voor doorgroeien binnen de onderneming past daar dan ook goed bij. Bovendien geven we hiermee invulling aan de managementstructuur die we strategisch op al onze vestigingen nastreven.”

Nieuwe positie voor Milou Meijer

Meijer, ruim twaalfenhalf jaar in dienst van de onderneming, is momenteel manager Finance & Administration. “Ik heb verschillende functies bekleed binnen sales, operations, hr en finance”, aldus Meijer. “De laatste jaren heb ik mij voornamelijk verdiept in strategische hr en finance. Dit, tezamen met de praktijkervaring in deze vakgebieden, helpen mij deze nieuwe positie te vervullen. Gedurende mijn carrière is mij alle ruimte en tijd gegund om mijzelf te ontwikkelen. Ik ben E. van Wijk dan ook dankbaar voor deze kans.”

E. van Wijk Group

E. van Wijk Group, waar E. van Wijk Forwarding onderdeel van is, is opgericht in 1948 en is uitgegroeid tot een Europese speler. Met zo’n achthonderd medewerkers en vestigingen in Nederland, Roemenië, Oekraïne en Polen, verzorgt de groep de logistieke behoeften van internationale klanten. Het bedrijf is actief in onder andere het transport en de opslag van chemische, bouw en automotive producten.