TrimbleDe nieuwe reportingmodule stelt fleetmanagers in staat om eenvoudig en duidelijker informatie te bekijken en te analyseren voor het optimaliseren van processen. Standaardrapporten over relevante kerncijfers en gegevens zijn beschikbaar voor de gebruiker in de backofficeapplicatie FleetCockpit. Daarnaast vormt een nieuwe filterfunctie de kern van de nieuwe reporting module, die de resultaten duidelijker weergeeft in de vorm van lijsten en grafische weergaven.

Boordcomputerdata doorslaggevend

"De druk van de concurrentie in de transport en logistiek is enorm. Tegen deze achtergrond kan het gebruik van boordcomputerdata een doorslaggevend concurrentievoordeel zijn ", zegt Chris Boogaard, countrymanager van Trimble Transport & Logistics Nederland.

Trimble presenteert de nieuwe reporting module samen met een verscheidenheid aan transport- en logistieke oplossingen op de ICT & Logistiek-beurs van 7 en 8 november in de Jaarbeurs in Utrecht – stand 01.B034.

Inzoomen op belangrijke gegevens

De reporting module biedt een aantal standaardrapporten voor gemeenschappelijke vervoersprestatieindicatoren (KPI's). Met vooraf gedefinieerde of zelfconfigureerbare filters en drill-down-functies kunnen wagenparkbeheerders inzoomen op de gegevens die belangrijk voor hen zijn, bijvoorbeeld alarmen voor lange wachttijden tijdens het laden. Met de reportingmodule kunnen gebruikers op eenvoudig en duidelijk zien welke voertuigen stilstaan voor laden en voor hoe lang. De gegevens worden op een gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd: zowel grafisch als in tabellen, die kunnen worden aangepast en opgeslagen als favoriet. Het meldingssysteem kan ook rapporten verzenden op een wekelijkse of maandelijkse basis.