Thuysbaert is specialist in het gecompartimenteerde ADR bulktransport voor veevoeders en sluit perfect aan op de huidige werkzaamheden binnen de divisie Feed Logistics bij Nijhof-Wassink.

Veevoedertransport

 

portret martin schoemaker nijhof-wassink De bulktransporteur nam onlangs ook al Ecotrans – dat ook een deel ADR-gecompartimenteerde voertuigen heeft – over. Met de overname van de ThuysBaert-activiteiten versterkt het bedrijf zijn positie in het veevoedertransport nog meer, aldus Martin Schoemaker, managing director Feed Logistics. “Op deze manier kunnen we onze klanten, naast het reguliere bulk- en zakgoed transport, een nog breder dienstenpakket en een uitgebreidere service aanbieden." 

Ambitie Nijhof-Wassink

Het transportbedrijf vervoert reguliere bulkproducten, ADR-producten en zakgoed voor de veevoeder- en kunstmestindustrie binnen Europa. "Hierdoor kunnen we nog meer flexibiliteit, service en efficiency bieden”, vertelt Schoemaker. "Deze overname past dan ook binnen onze ambitie om onze toonaangevende rol in het mengvoedertransport uit te breiden.” 

Huidige directie Thuysbaert

De huidige directie van Thuysbaert blijft tot 1 januari 2021 aan het bedrijf verbonden, vanaf dan zal het gefuseerd zijn met Nijhof-Wassink België.

De onderneming heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Polen en Hongarije. Naast bulktransport is het bedrijf actief in warehousing, opslag en tankreiniging.