"Wij bedienen deze klant al meer dan tien jaar; de laatste zeven jaar in onze Eindhovense vestiging. Bij de bespreking van onze strategie voor de komende jaren werd duidelijk dat we een sterke wens hebben om ons te concentreren op onze kernactiviteiten en -processen en deze verder uit te breiden. Deze operatie zal ons in staat stellen om samen te groeien en tegelijkertijd te blijven focussen op duurzaamheid en operational excellence", aldus Alphons van Erven, Senior Vice President van Rhenus Contract Logistics.

Technologieregio

nieuwe vestiging RhenusHet recent opgeleverde gebouw is onderdeel van het Westfields Logistics complex in Oirschot, gelegen in de regio Brainport Eindhoven, een technologieregio waarin bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen samenwerken om een betere toekomst te creëren. Brainport Eindhoven is één van de belangrijkste knooppunten voor innovatieve technologie- en healthcare activiteiten in Nederland en West-Europa met uitstekende multimodale verbindingen, die zorgen voor een efficiënte en optimale bereikbaarheid. Het magazijn is gunstig gelegen tussen de huidige Rhenus locaties in Tilburg en Eindhoven.

De ontwikkeling van Westfields Logistics is een samenwerking van SDK Vastgoed, MG Real Estate en Volker Wessels Logistics Development. Partijen werden geadviseerd door Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij, samen met CBRE en VSRbrokers.

Al het laatste nieuws omtrent trucks, distributie en alles in de transportbranche lees je bij Transport Logistiek.