De start-up wil de verhuiswereld nog meer flexibel en efficiënt inrichten. Het bedrijf lanceert daarom komend jaar een nieuwe deelplatform voor verhuiskrachten en bussen. Hier vinden verhuizers ook geboekte verhuizingen, die door omstandigheden toch niet kunnen worden uitgevoerd, of gecombineerde verhuizigen. Met verhuiskrachten, -opdrachten en -bussen ‘in de cloud’ wordt het mogelijk om flexibeler te organiseren. “Hiermee besparen verhuisbedrijven kosten en kunnen ze nog beter inspelen op de pieken in opdrachten¨, aldus oprichter Boyan Nijpels.

App moet verhuisstress wegnemen

ScanMovers werkt ook aan een app die stress rondom de verhuizing moet wegnemen. Nijpels: “Verhuizen staat in de top drie van meest stressvolle levenservaringen. Daardoor heb je niet altijd oog voor alles wat voorbereid moet worden. Onze app, die komend jaar uitkomt, neemt de consument en verhuizer mee in alle stappen die gezet moeten worden. Dit bespaart de consument en verhuizer een hoop zorgen, frustratie en tijd.”

ScanMovers

ScanMovers is eind 2016 opgericht door Maurits Koopman en Boyan Nijpels en is ‘live’ sinds 2017. Het platform maakt de prijzen, beoordelingen en verschillende serviceniveaus van verhuizers inzichtelijk. Dat maakt de verhuismarkt transparant. Ongeveer de helft van alle Nederlandse verhuizers is aangesloten op het platform.

Het laatste nieuws omtrent trucks, materiaal en alles in de transport branche lees je bij Transport & Logistiek.