Verizon Connect Integrated Video maakt gebruik van Artificial Intelligence (AI) om op slimme wijze beelden vast te leggen en ze automatisch te classificeren op basis van de ernst van een voorval. De AI-engine doorzoekt de videobeelden, zodat bedrijfseigenaren en wagenparkbeheerders alleen díé beelden te zien krijgen die voor hen relevant zijn. 

Wagenparkbeheer: rijgedrag en claims

Machine learning-technologie optimaliseert toekomstige video’s op basis van feedback van de gebruikers. Bovendien biedt Verizon Connect Integrated Video inzicht in data om het rijgedrag van chauffeurs te verbeteren en om bedrijven te beschermen tegen valse claims.

Hoe hard reed het voertuig?

Twee andere belangrijke functies zijn Speed Overlay en Video on Demand. Met Speed Overlay kunnen wagenparkbeheerders in het videofragment zien hoe hard het voertuig reed om te bepalen of de gereden snelheid de oorzaak van het voorval was. Met de functie Video on Demand kan het geclassificeerde beeldmateriaal worden afgespeeld in fragmenten van veertig seconden.

Kijk hier voor meer informatie over hoe Verizon Connect Integrated Video.

Over Verizon Connect 

Verizon Connect begeleidt bedrijven in een wereld waarin alles met elkaar verbonden is. Het bedrijf werkt aan de automatisering, optimalisatie en revolutie van de manier waarop mensen, voertuigen en andere apparaten zich door de wereld bewegen. Met zijn oplossingen wil Verizon Connect innovatie, automatisering en connected data aan het werk zetten voor zijn klanten, zodat zij zelf slimmer, efficiënter en veiliger kunnen opereren.

Al het laatste nieuws omtrent trucks, distributie en alles in de transportbranche lees je bij Transport Logistiek.