Vanaf 1 maart zal Sluyter Logistics Assen de transporten van en naar de Scapino-winkels verzorgen vanuit het distributiecentrum te Assen. Het retailbedrijf en de transportonderneming werken samen aan efficiënte bevoorrading van Scapino-filialen. Sjouke Vogelzang, vestigingsdirecteur bij Sluyter Logistics Assen, en Adem Doymaz, algemeen directeur bij Scapino, ondertekenden samen het meerjarige samenwerkingscontract.

Sluyter Logistics heeft zes vestigingen

Sluyter Logistics heeft zich ontwikkeld tot een logistieke dienstverlener, actief op het gebied van zee- en luchtvrachtgroupage (LCL), distributievervoer, warehousing en dedicated vervoer. Deze activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door ruim driehonderd medewerkers. Dagelijks heeft de logistiek dienstverlener meer dan 250 eenheden op de weg.

Scapino is oer-Hollands

Scapino is een oer-Hollands bedrijf, dat schoenen, kleding en sportartikelen verkoopt. Het bedrijf heeft 179 vestigingen verspreid over heel Nederland.

Visuele identiteit

Scapino krijgt naast een nieuwe transportpartner ook een modernere visuele identiteit die past bij de koers die het merk gaat varen en bij het DNA van de organisatie. De winkelketen slaat een nieuwe weg in met de moderne winkelformule. Bij de nieuwe formule van de Nederlandse retailer in schoenen, sport en kleding hoort de slogan: ‘Scapino brengt je in beweging’, wat tevens past bij de slogan van Sluyter ‘altijd in beweging’. Het nieuwe wagenpark en huisstijl zal medio april in het straatbeeld verschijnen.