Voor Diversi Foods gaat hier een lang gekoesterde wens in vervulling. Beschikbaarheid en betrouwbaarheid om aan de eindverbruiker zijn producten te kunnen leveren, zijn een speerpunt van het gewenste logistieke profiel. Met St van den Brink kan hier nog meer invulling aan worden gegeven en wordt er een strategie bevestigd die gericht is op de toekomst. Hierin staat groei, gekoppeld aan een professionele fijnmazige distributie, centraal op de routekaart van beide bedrijven. 

Diversi Foods bake-offproducten

Diversi Foods is een gerenommeerde producent van bake-offproducten en heeft zes eigen productielocaties verdeeld over vier EU-landen. Bij Diversi Foods zijn meer dan 1.000 mensen werkzaam. Diversi Foods is hiermee global player in de markt. De producten worden via een efficiënt logistiek netwerk geleverd aan retail, foodservice, gastronomie en leisure. 

St van den Brink 

St van den Brink is een familiebedrijf waar logistiek in de genen zit. Het heeft 870 medewerkers en is specialist in bouwgerelateerd transport, koel- en vries-, bulk- en huiftransport, contractdistributie en warehousing. 

Het volgens het bedrijf op de nieuwe tijd afgestemde wagenpark bestaat uit vijfhonderd getrokken en 425 trekkende eenheden. Het bedrijf heeft de focus op nationaal en internationaal transport. De onderneming heeft als werkgebied Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. St van den Brink heeft vestigingen in Ermelo, Harderwijk, Lelystad en Wormerveer en beschikt over een opslagfaciliteit van 80.000 m2. Met twee eigen werkplaatsen met truckwasstraten in Ermelo en Wormerveer heeft de onderneming het totale onderhoud van haar vloot in eigen beheer.