Geïnteresseerden uit de regio’s kunnen zich aanmelden via de website. Het sollicitatiegesprek wordt vervolgens gedaan op een locatie naar wens van de sollicitant. Gewoon bij ze thuis, bij de benzinepomp, in het truckerscafé of op andere (te) gekke plekken.

Sollicitatieprocedure ouderwets

Er is een groot tekort in de transportwereld aan vrachtwagenchauffeurs. Danielle Boom, hoofd personeelszaken van Tielbeke, vindt het dan ook logisch dat het bedrijf zelf naar de mensen toegaat. “Wij zijn afhankelijk van de bereidheid om bij ons te komen werken. De ouderwetse sollicitatieprocedure past niet bij de huidige arbeidsmarkt.” Door naar geïnteresseerden toe te gaan hoopt Tielbeke met zoveel mogelijk mensen kennis te maken. “Wij willen de vrachtwagenchauffeur die twijfelt laten zien wat voor mooi bedrijf Tielbeke is.”

Aanmelden

De Tielbeke Sollicitatie Tour is begonnen op 26 februari en duurt vier weken. Geïnteresseerden kunnen zich de gehele periode aanmelden via tielbekesollicitatietour.nl. Tielbeke neemt vervolgens contact op voor het inplannen van een persoonlijk gesprek.

Het laatste nieuws omtrent trucks, materiaal en alles in de transport branche lees je bij Transport & Logistiek.