“Ondernemers zijn steeds kritischer en willen realtime inzicht in hun bedrijf”, aldus Roland Bulder, manager Ledenservice bij TLN. "Door de samenwerking met Alfa en de ontwikkeling van de TLN Benchmark krijgen onze leden stuurinformatie voor een gezonde toekomst.”

TLN Benchmark: alles in één tool 

TLN merkt dat bij transportondernemers veel vragen leven over de dagelijkse bedrijfsvoering: ‘Hoe zit het met de kosten? Zijn deze niet te hoog? Hoe doen anderen het? Wat kan beter? Kunnen belastingen, crediteuren en personeel op tijd betaald worden?' De TLN Benchmark geeft alles weer in één tool. Ondernemers weten direct hoe ze ervoor staan en kunnen mede hierdoor goede en gefundeerde beslissingen nemen. Het product is beschikbaar in drie varianten: Brons, Zilver en Goud, waarbij exclusief ‘Servicepartner Ledenvoordeel’ wordt geboden aan alle TLN-leden.

Meer inzicht in bedrijfsvoering

Toni di Addario, directeur van Alfa in Naaldwijk en tevens een van de aanjagers van het transportteam binnen Alfa: “Wij zijn bijzonder trots dat wij met TLN mogen samenwerken. Het is dé ondernemersorganisatie binnen de sector transport en logistiek. Wij willen de transportondernemers en de sector meer inzicht geven in de bedrijfsvoering. We bieden met de benchmark een mooi product voor de leden van TLN.”

Gratis demo

Alfa is deze week aanwezig bij Transport Compleet Gorinchem. Op de Alfa-stand (nummer G114) kunnen TLN-leden een gratis demo van de benchmark inzien en er zo een beter beeld van krijgen. Ook zijn er adviseurs op de stand aanwezig die sectorgerichte vragen kunnen beantwoorden.

Meer informatie? Klik HIER.

Het laatste nieuws omtrent trucks, materiaal en alles in de transport branche lees je bij Transport & Logistiek.