De Tender+-functionaliteit in TLNplanner is bedoeld om snel en betrouwbaar meerdere tijd-, afstand-, tolkosten-, transportkosten- en emissieberekeningen in Excel door te rekenen. Deze functionaliteit zit standaard in TLNplanner en heeft geen aparte installatie of update nodig. Er is een gebruikersinterface beschikbaar voor het instellen van de parameters en het up- en downloaden van datasets in Excel. Kortom, er hoeven geen interfaces te worden gemaakt.

De bulkberekeningen worden op de achtergrond uitgevoerd, zelfs na uitloggen in TLNplanner, afsluiten van de internetbrowser of uitschakelen van de computer. Zodra de berekeningen zijn voltooid ontvangt de gebruiker een in-app of e-mail.

Snel en betrouwbare transportkostenberekening

Wanneer iemand handmatig meerdere berekeningen moet uitvoeren voor een nieuwe tender, kan er al snel een fout gemaakt worden en daarnaast vergt het erg veel tijd. Een onjuiste calculatie kan van grote invloed zijn op de rest van de berekening. Met Tender+ kan de gebruiker vertrouwen op de nauwkeurige berekening zoals hij of zij gewend is van TLNplanner maar dan in Excel. De gebruiker is van het nieuwste kaartmateriaal verzekerd, evenals de huidige en toekomstige tolkosten. Kortom, de module voorkomt fouten en bespaart tijd.

Strategische beslissingen

Vergelijk de impact van wijzigingen in  afstanden, transportkosten, rij- en rusttijden en tolkosten van verschillende voertuigen om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en baten. Bovendien is het mogelijk reeds uitgevoerde ritten te berekenen, zodat verschillende rapporten van onder andere winstgevendheid van klanten kunnen worden gemaakt.

Gebruikmaken van Tender+

De Tender+ module is enkel beschikbaar binnen TLNplanner. De eerste honderd berekeningen zijn kosteloos. Wie daarna overtuigd is, kan contact opnemen met PTV om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via [email protected] 

Meer informatie: www.tlnplanner.nl

Het laatste nieuws omtrent trucks, materiaal en alles in de transport branche lees je bij Transport & Logistiek.