Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met zijn exposanten en partners besloten. De meest recente ontwikkelingen, zoals de Covid-19-varianten, de lockdown en een nog steeds geldend verbod op evenementen, maken het doorgaan van beurzen op korte termijn onmogelijk en op middellange termijn hoogst onzeker. “Daarom is gezamenlijk besloten om Transport Compleet door te schuiven tot na de zomer”, laat de organisatie weten.

Inventarisatie Transport Compleet

De verplaatsing van Transport Compleet Gorinchem is volgens de organisatie in samenspraak met alle betrokken partijen besloten. “Wij vinden het enorm belangrijk om te luisteren naar hun wensen en behoeften. Daarom hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten ten aanzien van het doorgaan van Transport Compleet op de huidige datum in juni of een verplaatsing met ruim drie maanden naar september. Hieruit bleek dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar eind september.”

Coronavirus

Door vroegtijdig deze knoop door te hakken, ontstaat er voor onze exposanten, partners en bezoekers duidelijkheid. "Ook al is het besluit een enorme teleurstelling voor alle betrokkenen, omdat de beurs in 2020 ook al verplaatst werd door het coronavirus. Maar de verplaatsing tot na de zomer is op dit moment de enige juiste beslissing. Wij gaan er dan ook alles aan doen om er eind september een fantastische beurs van te maken. We hadden voor 2020 en voor de editie in juni 2021 al meerdere nieuwe concepten klaarstaan die aansluiten op de actualiteiten in de transportsector. Daar gaan we uiteraard mee door en we betrekken ook onze nieuwe bovenverdieping bij de beurs, namelijk Next Level. Het belooft in alle opzichten een onvergetelijke editie te worden.”

Hardenberg 2022

De volgende editie van Transport Compleet is op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 september in Evenementenhal Gorinchem. Deze nieuwe datum voor Transport Compleet in Gorinchem heeft geen gevolgen voor de editie van Transport Compleet in Hardenberg. Deze blijft staan op 14, 15 en 16 juni 2022.