"Ik kijk ernaar uit om bij TVM aan de slag te gaan en mede invulling te geven aan de aangescherpte strategie”, reageert Verwoest – momenteel ceo bij arbodienstverlener en softwarebedrijf HumanTotalCare – op zijn benoeming. “Iedereen, ik ook, kent TVM als een autoriteit in de sector van logistiek en transport. Maar TVM staat ook te boek als een warm bedrijf dat mensen centraal stelt. Dat geldt zowel voor zijn leden als voor zijn medewerkers. Deze filosofie en familiecultuur alsmede het coöperatieve karakter in combinatie met de professionaliteit van de organisatie spreken mij zeer aan.”

TVM toonaangevend

Verwoest vervolgt: ”Ik ga aan de slag bij een gezond en solvabel bedrijf met gezonde ambities richting de toekomst. Dat is tevens een groot compliment aan het adres van Arjan Bos, die in zijn periode als ceo erin is geslaagd om van TVM een toonaangevende verzekeraar in de internationale markt van logistiek en transport te maken. Per 1 september zal ik trots het stokje van Arjan overnemen.”

Arjan Bos

Martin Duvivier, voorzitter van TVM’s raad van commissarissen, is blij met de komst van Verwoest. "Michel heeft een brede bestuurlijke ervaring in de verzekeringssector opgebouwd. Uit zijn huidige rol bij HumanTotalCare blijkt dat hij ook graag het voortouw neemt bij een business-to-businessspeler. Met zijn bagage en persoonlijkheid zien wij in Michel een uiterst geschikte ceo om met TVM de komende jaren de geambieerde transformatie en innovatie te realiseren.”

De raad van commissarissen is Arjan Bos dankbaar dat hij tot het moment van aantreden van Verwoest zijn rol als ceo blijft vervullen. Duvivier: "Onder Arjans leiding heeft TVM zich ontwikkeld tot belangrijke verzekeraar voor logistiek en transport. De raad van commissarissen heeft grote waardering voor zijn inzet en rol bij de ontwikkeling van TVM.”

Michel Verwoest

Michel Verwoest (52) is de huidige ceo van arbodienstverlener en softwarebedrijf HumanTotalCare, waar onder andere de merken ArboNed, Mensely en HumanCapitalCare onder vallen. De Apeldoorner bezit veel kennis van en affiniteit met de verzekeringsbranche. Zo was hij voor zijn periode bij HumanTotalCare ruim zeven jaar lid van de Raad van Bestuur van verzekeringsmaatschappij a.s.r. en in die rol verantwoordelijk voor diverse portefeuilles, waaronder schade, aov en distributie. Eerder werkte Verwoest ook voor ING en Nationale Nederlanden. Binnen NN was hij onder andere ceo van RVS en lid van de directie van Nationale Nederlanden Nederland.

Over TVM

TVM is een coöperatieve verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water, en geldt als een autoriteit op het gebied van risicomanagement, preventie en transportveiligheid. Afgelopen jaar werd TVM uitgeroepen tot de beste zakelijke dienstverlener van Nederland in de categorie verzekeringen (bron: MT/Sprout).