“Voor ons als familiebedrijf is het heel belangrijk dat we ook in deze uitdagende tijden blijven schakelen”, zeggen de Van Bentums. “Met brexit, het nijpende chauffeurstekort en de slepende impact van de coronapandemie moeten wij alle zeilen bijzetten om de sterke vraag vanuit onze klanten met dezelfde kwaliteit te kunnen garanderen. We hebben een jong en dynamisch team van mensen en gaan met deze stap de organisatie verder klaarstomen voor de toekomst.”

Wijnand Hendrikse: groeiambities Van Bentum

Wijnand Hendrikse (36) is inmiddels bijna vijftien jaar werkzaam in de wereld van de logistiek en sinds begin vorig jaar verantwoordelijk voor de bulkactiviteiten bij Van Bentum.

“Van Bentum is een prachtig bedrijf met een rijke historie wat een goede basis legt voor verdere ontwikkeling van onze activiteiten”, zegt de aankomend algemeen directeur. “Met een duidelijke focus op kwaliteit in mensen en materieel blijven we volop investeren in automatisering en capaciteit zodat we onze klanten kunnen blijven ontzorgen en onze groeiambities verder kracht kunnen bijzetten.” 

45.000 ferrycrossings

H.J. Van Bentum Woudenberg is met jaarlijks 45.000 ferrycrossings specialist in bulk- en huiftransporten van en naar het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf was een van de ondertekenaars van de brandbrief aan de Britse minister van Transport, Grant Shapps.