iShareHet partnerschap met Globis en Yellowstar past in de strategie van iShare om elk logistiek bedrijf in Nederland te laten profiteren van de mogelijkheden van iShare. Eefje van der Harst, pojectmanager iShare: “We zijn blij met de tractie die iShare geeft bij softwarebedrijven die actief zijn in de logistiek, en uiteraard met deze eerste softwarepartners. We werken momenteel aan een programma om de samenwerking met nieuwe en bestaande partners verder uit te breiden. We geloven dat dat de weg is naar volledige adoptie. Vooral het mkb profiteren van de ondersteuning via onze softwarepartners.”

Partnerschap

Met het partnerschap van iShare zijn Yellowstar en Globis in staat om innovatieve klanten uit de logistiek te helpen met de implementatie van iShare zodat ook zij profiteren van de voordelen van het Afsprakenstelsel.

Yellowstar

Yellowstar levert social supplychainoplossingen. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf heeft zichzelf als doel gesteld om logistieke processen voorspelbaar en transparant te maken. Dat doet zij door klanten, leveranciers en ketenpartijen met elkaar te verbinden waardoor zij relevante informatie, 24/7 en realtime onderling kunnen delen. De keuze voor het afsprakenstelsel iShare sluit daar naadloos bij aan.

Globis

Globis zet zich in voor het optimaliseren en transparanter maken van logistieke processen, en biedt daarvoor totaaloplossingen voor de logistieke sector. Globis was betrokken bij het ontwikkelen van iShare vanaf het eerste begin. Zij delen de onderliggende visie waar iShare op gebaseerd is: iedereen in de logistieke keten moet simpel en gecontroleerd data kunnen delen. Ook partijen die elkaar niet tot dusverre niet kenden.