Met het Keurmerk wordt aangetoond dat Transportbedrijf M. den Hollander voldoet aan de hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en interne processen. Dat blijkt bovendien uit het feit dat het bedrijf ook het ISO 9001:2015-certificaat heeft behaald.

M. den Hollander voldoet aan emissie-eisen

Vanaf 1992 is het bedrijf gegroeid van één truck tot een mooi en financieel stabiel bedrijf met 21 trekkers en drie charters, diverse opleggers waarvan enkele met laadklep – Joloda laad- en lossysteem – en meeneemheftrucks. Het wagenpark voldoet aan de laatste emissie-eisen waarmee wordt bijgedragen aan een goede leefomgeving en een beter milieu. Tevens beschikken alle voertuigen over track and trace. Transportbedrijf M. den Hollander is onder meer actief op het gebied van bouw, industrie en food. Het werkgebied is de Benelux, Frankrijk en Duitsland, maar een uitstapje naar de rest van Europa is geen probleem.

Doordrongen van het belang

Het keurmerk is voor Maaik den Hollander een manier om de bestaande processen nog eens tegen het licht te houden en daar waar nodig vast te leggen en aan te scherpen. Mooi dat alle personeelsleden bij het kwaliteitsdenken bij het bedrijf betrokken zijn. Pernilla den Hollander: “We moeten het met elkaar doen en iedereen moet van het belang doordrongen zijn.”

Kwaliteit en vakmanschap

Het Keurmerk Transport en Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met aandacht voor onder andere communicatie, duurzaamheid, interne processen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport en Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.