Verstappen's RB14 F1-bolide in het 2021-kleurschema vertrok vanuit de CarNext Store in Breukelen en werd door omstanders bewonderd, terwijl deze achter op de truck van CarNext door het centrum van Amsterdam werd rondgereden. Uiteindelijk vervolgde de combinatie zijn weg naar de Max Verstappen Shop in Batavia Stad, waar de F1-auto de komende tijd te bewonderen is. In totaal werd meer dan 90 kilometer afgelegd tussen de twee winkels. 

Max Verstappen naar Nederland

Het initiatief moet kleur geven aan de komst van Verstappen naar Nederland en onderstreept het enthousiasme van de fans in de aanloop naar de komende Grand Prixs op het Belgische Spa-Francorchamps en Circuit Zandvoort.

Tweede helft Formule 1-seizoen

Gevraagd naar de actie laat Verstappen weten: "De tweede helft van het seizoen begint op mijn thuisgrond en het hele team is erop gebrand om onze sterke prestaties tot nu toe in dit kampioenschap voort te zetten. Ik vind het heel bijzonder om met deze levering zoiets unieks te kunnen delen met de Nederlandse fans en ik kijk er naar uit om na de zomerstop de baan op te gaan, om af te maken waar we dit seizoen aan begonnen zijn, en om te winnen!”