Als gevolg van Blokker Express van vorig jaar – toen eigen medewerkers tijdens de gedwongen winkelsluiting online bestelde producten bij klanten thuisbezorgden – wil het bedrijf ook nu zijn klanten van dienst zijn door op een duurzame, snelle en veilige manier pakketjes bij hen thuis te bezorgen. Afgelopen zomer kwam uit Blokker Express al de samenwerking met Packaly, een duurzame fietskoerier, voort. De samenwerking met Carver ziet de retailer dan ook als een tweede stap richting CO2-neutrale bezorging. 

Volgende stap voor Blokker

“Ik ben trots op het enthousiasme en ondernemerschap van onze medewerkers die hebben aangegeven zelf graag pakketjes aan huis te willen bezorgen”, zegt Jeanine Holscher, ceo bij Blokker. “Snel en duurzaam bezorgen wordt steeds meer de norm binnen het retaillandschap en de elektrische driewieler van Carver biedt ons een heel mooie bezorgmogelijkheid die naadloos aansluit bij onze strategie. Ik zie dit dan ook als een uitgelezen mogelijkheid om service met duurzaamheid te combineren.” 

Elektrische Carver Cargo

Carver-ceo Anton Rosier reageert: “De Carver Cargo is perfect in te zetten voor Blokker. Het is niet alleen een elektrisch voertuig, maar dankzij het compacte formaat heeft de Carver Cargo ook een kleine CO2-footprint. Bij het bezorgen zitten bestuurders droog en veilig, wat het erg fijn maakt om in te rijden.”