logo transfollow logo ishareHet lidmaatschap van het iShare-stelsel stelt klanten van TransFollow in staat om gebruik te maken van iShare Single Sign-On: met één identiteit loggen zij in op eCMR-platforms die ook zijn aangesloten bij iShare en krijgen ze toegang tot diverse operationele data. Dit is gemakkelijk en veiliger dan andere identiteiten. 

Zekerheid over identiteiten

IShare Single Sign-On biedt klanten de zekerheid over de identiteiten van partijen met wie zij data delen. Bijvoorbeeld dat de persoon die de lading aftekent, ook daadwerkelijk is wie hij zegt dat hij is, en bevoegd is om deze data te delen. Het iShare-stelsel biedt het gebruikersgemak en de zekerheid omdat zij automatisch en ‘onder water’ de identiteit controleert en verifieert.

Transfollow ziet kansen

Daarnaast ziet TransFollow kansen voor de toekomst. Wanneer de groei van het netwerk van deelnemers aan het stelsel zich doorzet, dan kunnen klanten van deze leverancier in de toekomst ook data delen met partijen waar ze nu nog geen zaken mee doen. En dat biedt grote kansen voor het realiseren van efficiëntieverbeteringen, en om kosten en tijd te besparen. 

Om de extra service aan zijn klanten mogelijk te maken heeft de eCMR-leverancier een technische aanpassing gedaan aan zijn API-specificaties én een contract getekend met de Stichting iShare waarin zij zich conformeert aan de kwaliteitseisen van het stelsel. 

Integratie digitale vrachtbrief

TransFollow biedt verladers, logistiek dienstverleners en transporteurs de API-specificaties die integratie van de digitale vrachtbrief in de eigen bedrijfssoftware mogelijk maakt, onder andere in TMS-, FMS-, WMS- of ERP-systemen. Dat doet de leverancier voor honderden klanten in acht Europese landen, waaronder Nederland, Spanje, Frankrijk en Tsjechië. Van oorsprong is TransFollow een Nederlands initiatief.