Algemeen directeur Yusuf Erbil is blij met de award: “Super! Dat Erniesoft behoort tot de 770 snelst groeiende bedrijven is vooral te danken aan onze werkwijze. Door samen te werken met onze klanten en projecten met een passie te realiseren, zie je dat dit resulteert in succes. We zien vooral dat een sterke focus op innovatie wordt gewaardeerd door de transportsector en onze klanten.”

FD Gazellen Award

Bij de selectie voor de onderscheidingen hanteerde het Financieel Dagblad ook dit jaar weer extra zware criteria. Bedrijven moesten in ieder geval voldoen aan criteria als: minimaal voor drie jaar ononderbroken een omzetgroei van minstens 20 procent per jaar behalen, een positief nettoresultaat hebben en financieel gezond zijn. Daarnaast weegt het Financieel Dagblad de cijfers van vele bedrijven tegenover elkaar af en worden alleen de snelst groeiende bedrijven genomineerd.

Erniesoft

Erniesoft staat bekend in de transportsector als leverancier van een compleet pakket voor transportmanagement. Het transportmanagementsysteem e-Lips, met ondersteunende Android-boordcomputerapplicatie e-Mobits voor de chauffeurs, biedt volgens het bedrijf alle benodigde functionaliteiten die een transportbedrijf nodig heeft. Hiertoe behoren onder meer (automatische) orderinvoer, ritplanning, voorcalculatie, facturatie, het aansturen van de boordcomputer en het voormelden bij verschillende terminals. 

E-Lips

E-Lips kan worden gekoppeld aan verschillende boekhoudpakketten, boordcomputers en andere systemen die worden gebruikt in de transportsector.