Het nieuwe dc, dat door Somerset Capital Partners wordt ontwikkeld aan de Transportweg in ‘s-Heerenberg op bedrijvenpark DocksNLD, bestaat uit circa 27.500 m2 bedrijfshal, 4.400 m2 mezzanine en 1.500 m2 kantoorruimte. Nunner zal het volledig huren en krijgt hiermee de ruimte die het nodig heeft om te kunnen groeien. De operationele start van de nieuwe locatie in ’s-Heerenberg staat gepland in de zomer van 2021.

Nunner wil blijven groeien

"Nunner groeit hard en doet mee aan de top van de internationale logistiek”, stelt Erwin Cootjans, ceo bij Nunner Logistics. "We willen de komende jaren blijven groeien en investeren daarom in onze toekomst. We kijken uit naar meer succes met bestaande en nieuwe klanten, die we vanuit ’s-Heerenberg mogen gaan bedienen."

Breeam-certificering

Frank Kersten, partner bij Somerset Capital Partners, onderstreept het hightech- en duurzame karakter van het nieuwe gebouw. “Duurzaamheid van het gebouw vertaalt zich onder meer in de Breeam-certificering en in duurzaam opgewekte energie door middel van zonnepanelen op het dak."

Werkgelegenheid

Wethouder Walter Gerritsen van Ruimtelijke Ontwikkeling, Logistiek, Samenwerking bedrijventerreinen West-Achterhoek van de gemeente Montferland is enthousiast over de nieuwe locatie en de groei van Nunner Logistics in zijn gemeente. "Het is fantastisch dat Nunner Logistics heeft gekozen voor groei in de gemeente Montferland. Hierdoor neemt de werkgelegenheid in de regio toe. Bovendien wordt weer een kavel op DocksNLD ingevuld en laat dit bedrijventerrein zien een belangrijke rol te vervullen in het faciliteren van groei in werkgelegenheid."