Door deze integratie hoeven bezorgers geen bedragen meer in te geven op de betaalterminal. Ook uitzoekwerk behoort tot het verleden omdat direct wordt vastgelegd welke betaling bij welke order hoort.  

Betalen altijd en overal

Aventeon is actief binnen de driehoek transport, value added services en servicelogistiek. Optimale ondersteuning van het werkproces vormt de basis van zijn software Logistics.ONE. Met de myPOS/Logistics.ONE-betaalterminals kunnen overal en altijd pin- en creditcardbetalingen plaatsvinden. Daarbij worden passen en creditcards, zoals Maestro, Bancontact, V Pay, MasterCard, Visa, American Express, JCB en Union Pay worden geaccepteerd.

Ook voor diensten

Een behoorlijk aantal van Aventeon’s klanten levert niet alleen transportactiviteiten, maar ook diensten, zoals het installeren van witgoed en meubelen. Mobiele betaalterminals worden niet alleen ingezet voor het betalen van leveringen en diensten, maar ook extra verkoop bij de eindklant kan een doelstelling zijn. Door integratie van de myPOS-betaaloplossing wordt volgens Aventeon maximale gebruiksvriendelijkheid en minimale foutmarge gerealiseerd.  

De eerste klant heeft de geïntegreerde oplossing myPOS/Logistics.ONE- oplossing inmiddels in productie genomen.