Transport CompleetTussen alle vrachtauto’s is in Hardenberg ook ruimte voor bestelauto’s. Zo toont Renault Trucks hier de elektrisch aangedreven Master ZE. De eerste exemplaren ervan zijn inmiddels verkocht aan verschillende Nederlandse klanten en verschijnen dit voorjaar op de Nederlandse wegen. Renault Trucks Nederland kan nu bovendien een complete intelligente laadstroomoplossing leveren.

Scania Ecolution

Op de stand van Scania staan een P220-bakwagenchassis, met de gloednieuwe 7-liter SCR-only-motor, en een S650 V8-trekker naast elkaar. Beide trucks zijn vertegenwoordigers van het programma Scania Ecolution. Dat omvat zowel optimalisatie van de voertuigen als de ondersteunende services om de transportondernemers het hoogste rendement uit hun investering te bieden.

Mercedes-Benz Actros

Transport CompleetMercedes-Benz toont in Hardenberg de nieuwe generatie Actros. De meest opvallende uiterlijke verandering is het ontbreken van zijspiegels aan de cabine. Onderhuids is de Actros sterk doorontwikkeld. De verbeterde aerodynamica en de vernieuwde Predictive Powertrain Control (PPC) maken de Actros tot wel 5 procent zuiniger. Bovendien kent de PPC nu ook bochtradiussen, rotondes en snelheidslimieten, wat een veilig rijgedrag vergroot. Naast de Actros ook verschilende modellen uit de Mercedes-Benz-bestelwagenrange en een Fuso Canter.

Thermo King Transportkoeling

Onder het motto ‘It’s electrifying’ presenteert Thermo King Transportkoeling de nieuwe volledige elektrische E-200-koelunit. Deze door de dynamo van het voertuig aangedreven koelunit is uitermate geschikt voor elektrische voertuigen en vergroot het programma dat mogelijkheden biedt voor geconditioneerde duurzame stadsdistributie.

Volvo Trucks

Transport CompleetVolvo Trucks laat zien wat brandstofefficiency voor het merk betekent. Trucks worden steeds slimmer, maar alleen met de juiste specificatie voor de juiste inzet kan het maximale uit het voertuig worden gehaald. Volvo Trucks biedt voor ieder segment de juiste brandstofefficiënte oplossing   zonder concessies te doen aan rijeigenschappen en prestaties. Op de stand zijn een Volvo FH Fuel&Efficiency en een Volvo FH 25 Year Special Edition te zien: een eerbetoon aan een kwarteeuw Volvo FH.

MAN Commander

Transport CompleetOp de vakbeurs laat MAN de legendarische naam Commander terugkeren. In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw stond de MAN Commander bekend als een krachtig en onverwoestbaar werkpaard. Nu presenteert MAN de TGX en TGE Commander Series. De trekker en bestelwagen koppelen het echte Commander-karakter aan hedendaagse luxe. De TGX en TGE Commander Series zijn in een kleine oplage beschikbaar.