Deze digitale versie van het magazine is verrijkt met handige linkjes. Direct vanuit de inhoudsopgave naar een artikel? Klik op de betreffende link. Meer weten over een van onze adverteerders? Klik in de betreffende advertentie op bijvoorbeeld de link naar het e-mailadres of de website. Ook vindt u in diverse artikelen verwijzingen naar aanvullende informatie op transportlogistiek.nl of naar de onlineversie.

Activeer nu uw account!

Als abonnee van Transport & Logistiek kunt u het magazine altijd online lezen. Activeer daarvoor uw account en krijg toegang tot alle uitgaven van het magazine van de afgelopen jaren. En u kunt ook eenvoudig onze Premium-artikelen lezen. 

Nog geen abonnee van Transport & Logistiek?

Bent u nog geen abonnee en hebt u daar wel interesse in? Bekijk dan hier de mogelijkheden: Online Only, Online + Magazine of een Proefabonnement.  

In dit nummer...

In deze uitgave onder meer een interview met sectorspecialisten Bart Banning en Albert-Jan Swart van ABN Amro: heeft de oorlog in Oekraïne gevolgen voor de Nederlandse transportsector? In het kader van ‘30 jaar Transport & Logistiek’ spreken we met ondernemerscoach Emile van der Weg over waarom ondernemers zich graag laten coachen. In een aantal thema-artikelen gaan we in op de ontwikkelingen in de ICT. Is de sector ondertussen een beetje digital ready? En wat doet de hoge dieselprijs voor de eigen rijder? Lees dit en uiteraard nog veel meer in Transport & Logistiek 4!