Tconsult is sinds begin 2011 actief als logistiek dienstverlener binnen de sector. De expertise van de consultants en andere medewerkers stroomt voort uit de jaren aan praktijkervaringen en de diverse consultancytrajecten. Ernst Tjaden, founder en ceo, vertelt: “Wij helpen bedrijven in de sector met het omdenken van bestaande processen en plannen samen met de klant de route. Zo maken wij complexe zaken weer gemakkelijk. Wij praten bedrijven nooit een probleem aan, maar we lossen ze wel graag op.”  

Tienjarig bestaan Tconsult

Ter ere van het tienjarig bestaan van Tconsult, geeft het bedrijf gratis consultancy weg. Dit in de vorm van een uitgebreide kennissessie, waarin specifieke adviezen worden gegeven en bedrijven de mogelijkheid hebben tot het stellen van vragen. Tconsult is gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden en verbeteren van de logistieke processen en administratie. Tijdens deze halve dag kan dus een goede start gemaakt worden met het beter beheersen van de logistieke processen. Ook worden de tools geboden voor verbeteringen op de lange en korte termijn.  

‘Consultancy Friday’

Naast de weggeefactie zullen zij bovendien starten met ‘Consultancy Friday’, een hele dag die in het teken staat van consultancy en gratis kennismakingsgesprekken. Op deze dag kunnen bedrijven zich aanmelden om in contact te komen en een eerste gesprek te voeren over de persoonlijke knelpunten. Aan het einde zullen enkele adviezen gegeven worden, waar bedrijven per direct mee aan de slag kunnen gaan. Zo wordt een ‘voorproefje’ gegeven wat bedrijven kunnen verwachten van een consultancytraject.