“De drie beursdagen waren voor velen het startsein om weer op positieve en fysieke wijze relaties te kunnen ontmoeten. Met het aantal exposanten en de bijna 6.000 bezoekers was de opkomst boven verwachting en dat stemt ons allen zeer positief”, zegt Malou Peters, head of Event van Transport Compleet.

Transport Compleet krijgt alweer aanmeldingen

Tijdens de beurs hebben ook meerdere exposanten hun deelname voor een volgende editie alweer bevestigd, zoals Michelin, Manitou, Terberg, SP Tools, Elcar, Spatlappen.nl en IMS Group. Daarnaast maakt de beursorganisatie bekend dat aan de volgende editie in Hardenberg een goed doel wordt gekoppeld, namelijk Noah4all.

Volgende editie in Hardenberg

“Nu het spits is afgebeten met deze editie in Gorinchem, gaan we vol door naar Hardenberg”, aldus Peters. "Daar richten wij ons onder andere op de werkplaats van de toekomst. Net als in Gorinchem betrekken we daar ook het buitenterrein bij de beurs, hier bieden wij demoplekken aan en wordt er voor reuring gezorgd.”

De volgende editie van Transport Compleet wordt gehouden op 14, 15 en 16 juni 2022 in de Evenementenhal in Hardenberg. De beurs is in Gorinchem het jaar daarop weer aan de beurt: van 20, 21 en 22 juni 2023.