gratis werkpleksoftware coronacrisisTerwijl de coronacrisis de hele wereld in zijn greep houdt, zoeken ondernemingen naar creatieve oplossingen om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Coronacrisis het hoofd bieden

AGePe levert semiadministratieve software- en automatiseringsoplossingen in de transport-, expeditie- en verhuisindustrie. Dit zijn stuk voor stuk essentiële sectoren die alles op alles zetten om de coronacrisis het hoofd te bieden. “We merken dat veel van onze klanten door het verplichte thuiswerk van hun werknemers nood hebben aan extra werkpleklicenties van onze software”, aldus Luc Loodts van AGePe. "Standaard heeft elke klant aan de aangeschafte concurrent user licenties voldoende, maar omdat er momenteel meer administratief en commercieel personeel tegelijk aan het werk is – omdat ze thuis zitten – is de vraag naar bijkomende licenties groot." 

Upgrade met gratis licenties

Het bedrijf biedt zijn klanten daarom de mogelijkheid tot een upgrade en stelt hierdoor bijkomende licenties gratis ter beschikking. Voorlopig worden deze licenties tot 1 juni aangeboden. Afhankelijk van hoe de crisis evolueert herbekijken ze deze timing. 

Over AGePe

Automatiseringsbedrijf AGePe Logistics Software uit Oud-Turnhout opereert vanuit twee vestigingen: een kantoor in Oud-Turnhout (België) en een kantoor in Amersfoort (Nederland). De klanten bevinden zich voornamelijk in België en Nederland, maar ook bedrijven in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Portugal behoren tot de klantenkring. 

Lees hier meer over de gevolgen van de crisis omtrent het coronavirus

Al het laatste nieuws omtrent trucks, distributie en alles in de transportbranche lees je bij Transport Logistiek.