beurtvaartadres digitale vrachtbrief

Deze vrachtbrief van TransFollow biedt met deze tekenmethode de chauffeur, de verladende en de ontvangende partij de mogelijkheid zonder fysiek contact deze vrachtbrief te controleren en ondertekenen. Daarbij hoeft er ook geen telefoon of ander mobiel apparaat uitgewisseld te worden.

Informatie delen met digitale vrachtbrief

De papierloze vrachtbrief van TransFollow stelt alle betrokken partijen bij het transport, direct in staat de informatie van de vrachtbrief te verwerken en delen. Hierdoor geschikt de chauffeur, de verzender en de ontvanger meteen over alle informatie met betrekking tot het transport. Het gebruik van de eCMR van TransFollow maakt het ook mogelijk om de financiële administratie rondom het transport door te laten gaan waardoor er geen facturatie achterstand dreigt te ontstaan, omdat dit vanuit elke locatie gedaan kan worden zonder uitwisseling van de papieren vrachtbrief.

TransFollow

In Nederland is Beurtvaartadres de distributeur en implementatiepartner voor de digitale vrachtbrief van TransFollow. Deze kan snel en eventueel zonder integratie van systemen ingezet worden. Het gebruik van een webbrowser en de mobiele telefoon van de chauffeur is voldoende. Naast dit voordeel biedt deze vrachtbrief van TransFollow nog vele andere voordelen. Nog steeds gebruikmaken van een papieren document? Of is de coronacrisis het moment om die werkwijze voorgoed gedag te zeggen?