75.000 vierkante meter

Segro koopt warehouse Primark en Kruidvat in Oosterhout

Het Warehouse in Oosterhout. Foto: SEGRO

Investeringsmaatschappij Segro heeft een warehouse van 75.000 vierkante meter in Oosterhout, Noord-Brabant, overgenomen van de Weerts Group. Het gebouw is verhuurd aan Primark en het moederbedrijf van Kruidvat.

De opslagruimte, die gebouwd is in 2022, bestaat uit vier units, waarvan er drie verhuurd zijn aan kledingwinkel Primark en de vierde aan de internationale gezondheids- en schoonheidswinkel A.S. Watson, eigenaar van merken zoals Superdrug, ICI Paris XL en Kruidvat.

De overname volgt op de aankoop in juni 2024 van een logistiek terrein van 98.000 vierkante meter in Eindhoven, een nieuw gebouwd magazijn van 37.800 vierkante meter in Heerlen en een van 36.500 vierkante meter in Tilburg.

Segro is een beursgenoteerde investeringsmaatschappij en bezit, beheert en ontwikkelt magazijnen en industrieel vastgoed. Het bedrijf bezit of beheert 10,8 miljoen vierkante meter aan ruimte met een waarde van 28,1 miljard euro en bedient klanten uit een breed scala aan sectoren. Segro is actief in het Verenigd Koninkrijk en in zeven andere Europese landen, waaronder Nederland, Frankrijk, Duitsland en Italië.

Hoeveel Segro voor het warehouse betaalt, maken de bedrijven niet bekend.

Onderwerpen:

Auteur: Anita Hestens