Dit is een Premium Magazine

info-circle

Bent u nog geen abonnee? Kies dan hieronder een abonnement en krijg toegang tot alle artikelen op de site.


Transport & Logistiek 2 2021

Met zero-emissiestadslogistiek is de Nederlandse transportsector "absoluut op de goede weg", stelt lector Citylogistiek Walther Ploos van Amstel in een interview in deze uitgave van Transport & Logistiek. En dat terwijl de sector heeft toegekeken hoe andere partijen in eerste de stadslogistiek voor hun rekening namen.

We verwelkomen twee nieuwe columnisten – Henk van der Wal en Christiaan van Luik – die dit jaar meerdere keren hun licht laten schijnen op de sector transport & logistiek.

Transport & Logistiek dockt deze keer aan bij Diana Beukhof, directeur bij B&M Transport Service. Het bedrijf ziet aparte en 'lastige' transport als een uitdaging. Ook gaan we in op het wel en wee van opvolging in familiebedrijven, het Europese sanctieregister Erru en de volgende fase van de hyperloop.

Verder komt Snel-directeur Peter de Vries aan het woord over de probleemloze integratie van Blokker's distributieactiviteiten, gaan we met Volvo Trucks op weg naar een fossielvrije toekomst, spreken we Arjan Nap van J.A. Nap Internationaal Transport over de Super EcoCombi en vertellen we waarom Mercedes-Benz de vernieuwde Actros in twee uitvoeringen op de markt brengt.