Dit is een Premium Magazine

info-circle

Bent u nog geen abonnee? Kies dan hieronder een abonnement en krijg toegang tot alle artikelen op de site.


Transport & Logistiek 4 2021

In deze uitgave betoogt Gabby Delhaas, manager instroom & mobiliteit bij STL dat de campagne om meer vrouwen de sector transport en logistiek te laten instromen nog steeds nodig is. “Instroom van vrouwen creëert op alle fronten een win-winsituatie.”

En ruim vier maanden na de start van de vaccinatiecampagne in de strijd tegen het coronavirus kampt de wereld met grote vaccintekorten. Toch gaan er op dit vlak ook veel dingen goed. Zo zijn in Ghana en Rwanda inmiddels 1 miljoen doses coronavaccin per drone afgeleverd bij zorginstellingen.

Ook valt in deze uitgave te lezen dat Holthausen Clean Technology, een familiebedrijf in Hoogezand, de stap maakt naar serieproductie van fuellcelltrucks. Samen met Hyzon Motors wil het bedrijf vaart maken met deze nieuwe techniek die zorgt voor een schoon transport.

Verder dockt de redactie aan bij Ton van Ewijk, directeur van het gelijknamige transport- en logistiekbedrijf, richt het honderdjarige Van Bijnen Transport & Logistics zich op verduurzaming en introduceert Renault Trucks zijnnieuwe T, K en C via een videogame.