De nieuwste vrachtwagen van Van de Scheur Logistiek is een Iveco S-Way 4x2-trekker met smalle en toch ruime slaapcabine. De 11 liter-dieselmotor met 420 pk is gekoppeld aan de laatste generatie Hi-Tronix automatische versnellingsbak. De chauffeur is voorzien van alle comfort dankzij de luchtgeveerde cabine, volautomatische klimaatregeling, standkachel, multimediasysteem met navigatie en koelkast.

Iveco S-Way met kist aan chassis

De Iveco S-Way is door firma Schevers in Schalkwijk voorzien van een kist aan het chassis en spuitwerk in de herkenbare kleurstelling van Van de Scheur. Verder zijn diverse flitsers, extra verlichting en front- en zijzichtcamerasysteem gemonteerd. De vestiging van Iveco Schouten in Utrecht maakte het voertuig klaar voor aflevering.

Later dit jaar zal Van de Scheur Logistiek ook nog een nieuwe Iveco S-Way in gebruik nemen, die is uitgevoerd als bakwagen met dagcabine.

Over Van de Scheur Logistiek

Van de Scheur Logistiek is opgericht in 1956 als transport- en verhuisbedrijf. Door de diversiteit in het moderne wagenpark en de 65 jaar ervaring in transport is het bedrijf in staat om de meest uiteenlopende productsoorten te vervoeren: van kleine dozen voor spoedtransport tot landbouwvoertuigen en geavanceerde machines.

Naast de transportactiviteiten verzorgt Van de Scheur Logistiek de warehousing, value added services en fulfilment voor webshops en home delivery-oplossingen. Ook heeft het bedrijf in Vianen volop plaats voor goederen met afwijkende maten of kwetsbare goederen zoals tuinartikelen, drankautomaten, ijscokarren, promotieartikelen en beursstands.