“Steeds meer van onze relaties zien de voordelen van fullservicegebruik van transportmaterieel”, constateert Wessel Verhoeven, junior accountmanager bij BAS Rent. “Eén maandelijkse factuur voor alle kosten rondom de inzet van het betreffende voertuig, gecombineerd met aanvullende diensten als een 24/7 internationaal beschikbaar servicenetwerk en een landelijk dekkende haal- en brengservice. Daarbij beschikt de klant over modern materieel volgens de huidige normen.”

Langere samenwerking met Kässbohrer

De samenwerking tussen BAS Rent en Kässbohrer is niet nieuw, aldus Verhoeven. “We hebben reeds meerdere kastentrailers in gebruik die goed presteren. Vandaar dat we in de oriëntatie op nieuwe kastgesloten trailers weer bij Kässbohrer uitkwamen. We hebben er alle vertrouwen in dat ook deze trailers volledig voldoen eisen en wensen van onze gebruikers.”

Over BAS Rent

BAS Rent biedt naar eigen zeggen een hoogwaardig en compleet aanbod trucks, terminaltrekkers en trailers. Dit materieel is beschikbaar voor fullservicehuuroplossingen voor lange en korte termijn. Als onderdeel van het BAS Global Truck Concept wil het bedrijf zijn klanten van a tot z bedienen in zijn of haar behoefte.