De nieuwe besteller is leverbaar in twee lengtematen. De basisuitvoering heeft een lengte van 4,4 meter en een laadvolume van 3,3 m3. De Proace City Long heeft een lengte van 4,7 meter en een laadvolume van 3,9 m3. Het laadvermogen bedraagt maximaal 1.000 kg. De compacte besteller is leverbaar met de nieuwe 1,5-liter D-4D-dieselmotor en is gekoppeld aan een handmatig te bedienen vijf- of zesversnellingsbak. Naar wens is een achttrapsautomaat leverbaar.

Afgestemd op specifiek gebruik

Toyota levert de Proace City eventueel volledig afgestemd op het specifieke gebruik van de bestelwagen. Tot de mogelijkheden behoren bijvoorbeeld een andere afwerking van de laadruimte, professionele bedrijfswageninrichting door marktleider Sortimo en een ombouw tot koelwagen. Toyota levert zijn nieuwe compacte bedrijfswagen standaard met drie jaar garantie (of maximaal 100.000 km). De fabrikant heeft de Proace City ontwikkeld met Groupe PSA en het model is daarmee verwant aan de Peugeot Partner, Citroën Jumpy en Opel Combo. Voor het design van de Proace City is Toyota’s eigen Europese designcenter ED2 verantwoordelijk,

Verkoop start komend najaar

De nieuwe compacte Toyota besteller maakt zijn werelddebuut eind april 2019 op The Commercial Vehicle Show in Birmingham; de Nederlandse verkoop start komend najaar. De prijzen maakt Toyota later bekend. Klik HIER voor meer informatie.