“Een unieke samenwerking van twee trailermerken om op deze manier klanten in een nichemarkt te kunnen blijven bedienen”, verklaart Gerrit van Vlastuin, directeur van D-Tec Trailers Benelux. “Bulthuis staat bekend als leverancier van klantspecifieke schuifvloertrailers. Onze klanten kiezen voor Bulthuis vanwege de robuustheid van het chassis en/of de combinatie met een Bulthuis-besturing. Om dit concept te behouden voor onze klantenkring, was het noodzakelijk om kritisch te kijken naar de kostprijs en naar de afwerking. Met de nieuwe generatie schuifvloertrailers hebben we hierop ingespeeld: een nette en strakke opbouw volgens het Kraker-principe en de robuustheid van een Bulthuis-chassis. Een win-winsituatie voor onze klanten en bovendien een welkome aanvulling voor beide fabrikanten om op deze manier klanten in een nichemarkt te kunnen blijven bedienen.”

D-Tec levert naar tevredenheid

Jan Bakker Transport heeft de eerste generatie nieuwe Bulthuis-schuifvloertrailers inmiddels in gebruik genomen. Van Vlastuin: “Deze trailers zijn uitgevoerd naar de wensen van Jan Bakker Transport met een laadvolume van 92 kuub, een Cargofloor-schuifvloersysteem, strovoorzieningen, achterdeuren met gepolijste rvs-sluitingen en twee rvs-kisten waarvan in één een hogedrukwaterspuit met haspel is gemonteerd.” Afnemer Jan Bakker is tevreden, aldus wagenparkbeheerder Jan ten Hove: “Inmiddels hebben de nieuwe schuifvloertrailers de nodige kilometers afgelegd en onze chauffeurs zijn tevreden over het gebruik van de opleggers en de afwerking ervan.”

Bulthuis-opleggers

De Bulthuis-schuifvloertrailers worden verkocht door D-Tec Trailers Benelux. Deze organisatie is in 2019 geïntroduceerd als verkooporganisatie voor de merken D-Tec, Bulthuis, Vogelzang en Carnehl in de Benelux. D-Tec Trailers Benelux richt zich op de verkoop en handel van nieuwe en gebruikte trailers, inclusief leasing, verkooponderdelen en aftersales.